Este

Julkaisija 2 tammikuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

2023 oli vuosi, jolloin esteratsastuksemme sai kapteenikseen Mikko Mäentaustan. Miten meni, ja mikä muuttuu 2024?

Kaudella 2024 esteratsastuksessa ei senioreilla ole maajoukkuevalmentajaa. On maajoukkuekapteeni. Tehtävässä jatkaa siihen 2023 väliaikaisesti valittu Mikko Mäentausta. Mäentausta hyppäsi Suomen NC-joukkueessa, EM-joukkueessa ja 160-tasolla 2013-16 asti. Siis…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath