Artikkelit

Julkaisija 7 joulukuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Ville Vaurion uusi elämä: Dante

Vaurion siirrettyä omat hevosensa parin vuoden Helsinki-lenkin päätteeksi takaisin Hyvinkäälle ovat asiat solahtaneet omiin uomiinsa nopeasti. Richard Whiten klinikassa tiistai-keskiviikko ratsastanut Vaurio kertoi Melinda Ignatiuksen alta keväällä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath