Artikkelit

Julkaisija 30 marraskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Palkitut: Camilla Simonsén, toisinajattelija sydämeltään

Vuoden loppua kohti mentäessä on palkitsemisten aika. Vajaa kaksi viikkoa sitten vastaanotti Emma Uusi-Simola Meksikossa Vuoden hevosenhoitaja -palkinnon. Taustalla oli yleisöäänestys. Alkuviikolla saatiin tieto Kyra Kyrklundin Suomen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros