Artikkelit

Julkaisija 27 marraskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Glamour on kolmas esimerkki siitä, että Eveliina Talvio saa tammat toimimaan – mutta miten?

Eveliina Talvion ja tamma Glamourin taival kohti MC-osakilpailuluokkia on ollut yksi kauden 2023 kaikkein mielenkiintoisimmista seurattavista esteratsastuksessa. Ensin tulivat keväällä Hollannissa kaksi kolmen tähden 150-luokkaa, joissa vain…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath