Este

Julkaisija 26 marraskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

145 cm: Talviolla CSI5*-sija Madridissa, Mallatin E Beliss palasi pitkältä tauolta, yksi alas.

Eveliina Talvio ja Glamour hyppäsivät tänään Madridissa, Espanjassa, MC-osakilpailun tuloksella kahdeksan virhettä. Se oli hyvä päätös kilpailulle, josta Talviolla oli jo ennestään eilinen 145-sija (9./24.). Tuloksella MC-osakilpailussa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa