Koulu

Julkaisija 25 marraskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Hagelstam toivoo edelleen nivelsuitsituksen sallimista kaikissa GP-tason kilpailuissa

Kuten muistamme 2021 EM:ien aikaan pidetyssä IDRC:n kokouksessa Stella Hagelstam kysyi mahdollisuutta sallia pelkällä nivelkuolaimella ratsastaminen myös CDI3*- ja sitä vaikeammissa kilpailuissa. Vastaus oli selkeä ja negatiivinen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath