Jalostus

Julkaisija 25 marraskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

FWB-yhdistyksen jäsenet pysyvät, yhteistyökumppanit eivät – tulos 2022 1400 euroa alijäämäinen

Suomalaisen ratsuhevosen kasvatusta boostaava FWB-yhdistys kovertaa hiukan omaa pääomaansa pitääkseen kaikki halutut toiminnot normaalisti käynnissä 2024, sillä yhdistykselle merkittävät kilpailujen yhteistyökumppanit sekä Kyvyt Esiin – että Viisivuotisderbyn…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath