Koulu

Julkaisija 16 marraskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Parhaat paikalla Stuttgartissa – Emma Kanerva sai ennen h-hetkeä neuvon Isabell Werthiltä

Stuttgartin MC-osakilpailu saattaa kärsiä väenvähyydestä laadun suhteen, koska Prahan GCT on tähtitieteellisine palkintorahoineen (11,3 miljoonaa euroa) vienyt lähes kaikki tähdet. Kouluratsastuksessa MC-kierroksella ovat mukana Suomen Emma Kanervan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros