Este

Julkaisija 14 marraskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Fagerström saapui puoleksi vuodeksi Espanjaan

Kun talvikelit saavuttavat Hollanti-Belgia – akselin alkavat suomalaiset esteratsastajat siirtyä Espanjan niemimaalle. Annina Nordström kilpailee jo kuluvalla viikolla Portugalissa, kaksi päivää sitten saapui Nina Fagerström viisi hevosta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath