Artikkelit

Julkaisija 13 marraskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Väihkönen: “Hevosopiston hallitus luottaa nykyjohtoon. 2023 on ollut positiivinen vuosi. Perjantaina saatuun 300 000 euron laskuunkin oli varauduttu. Toivomme silti, että kaikki mahdolliset valmennukset pidetään Ypäjällä.”

Ypäjän Hevosopisto sai muutama päivä sitten tiedon, ettei Helsingin hovioikeus ota käsiteltäväkseen yhtiön tekemää valitusta käräjäoikeuden aiemmasta päätöksestä, jonka mukaan Hevosopiston on maksettava yli 300 000 euroa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros