Este

Julkaisija 5 marraskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Estehallimestaruudet: Hjerpen hyvä kausi sai jatkoa, Aarnio-Wihuri ja Relander nuorten mestarit

Ypäjän halliestekilpailuissa oli tänä viikonloppuna hyvästi väkeä. Viikonlopun isoimmissa (lue: vaikeimmissa) luokissa tänään sen sijaan tungosta ei ollut. Senioreiden hallimestaruudesta lähti 145-radalle kamppailemaan 10 ratsukkoa, joista kaksi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros