Artikkelit

Julkaisija 30 lokakuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Villi kortti! Aarnio-Wihuri neljäs ehdokas SRL:n pj:ksi: “Porkkana toimii paremmin kuin pakote”

SRL:n hallitus- ja puheenjohtajavaalista tulee hyvä mahdollisuus hedelmällisille keskusteluille. Ehdokkaina on monen eri alan syväosaajia. Eivätkä kaikki vielä edes näy SRL:n julkaisemalla ehdokaslistalla*, sillä syyskoukouksessakin on mahdollisuus…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros