Artikkelit

Julkaisija 28 lokakuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Sonja Danielsson: “Jos emme osaa olla tämän avoimempia on katsottava peiliin”

SRL:n hallituspaikkoja on hamuamassa seitsemän hakijaa, hallituksen puheenjohtajaksi taas tarjolla kolme nimeä: Kari Kallonen, Marjukka Manninen ja Tarja Teräväinen. Yhtenä uutena hallitustehtävää toivoo Sonja Danielsson (os. Leskinen).…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros