Artikkelit

Julkaisija 24 lokakuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

HIHS 2023 nosti etualalle hienot FWB-estehevoset. Palkitun Celtas Quillianin ohella KG Corazon hyppäsi 160 cm, Birchcape’s Wonderland seitsemänneksi 5* 140-luokassa. Clavina Y, New Yorker T ja Gregory Green sijoittuivat kärkeen 135-tasolla.

Jone Illin ja Celtas Quillianin ilmiömäiset suoritukset viiden tähden 140-145-150 -luokissa olivat sekä valtavan innostuksen että tuskanhien aihe. Mikä seikkailu olisikaan nähdä Celtas Quillianin ja Illin yhteinen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa