Este

Julkaisija 7 lokakuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Mj-kapteeni Mäentausta: “Ei ole ollut riittävää kysyntää, Suomessa 3-4 ratsastajaa”

Esteratsastuksen maajoukkuekapteeni Mikko Mäentausta seisoo HUJO:n Ad van Weteringin statusta koskevan päätöksen takana. Mäentausta selittää ratkaisua kysynnän vähyydellä: “Asiasta on keskusteltu jo pitkään. van Weteringin valmennukset eivät…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa