Koulu

Julkaisija 17 syyskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

“Päällikkökamaa” – Salminen hallitsi hermonsa Pohjola -sarjan GP kür -finaalissa

Emmi Salminen, 24, lunasti itselleen lauantaina Stable Novassa paikan kuukauden kuluttua HIHS:ssa ratsastettavaan GP kür -ohjelmaan. Salminen luotsasi St’ Ophirin (Osmium – Tunt.) tulokseen 69,26 prosenttia Pohjola…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros