Koulu

Julkaisija 9 syyskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Naiset, jotka muuttivat 2010-luvulla kouluratsastuksen, nyt EM-mitalikolmikkona Riesenbeckissä

EM-kilpailujen GP special Riesenbeckissä, Saksassa, oli sijoituksiin yltäneen kärjen osalta kovaakin kovempaa urheilua. Hevosten ja ratsastajien tasosta saa ymmärryksen, kun tietää, että kultamitalisti Jessica von Bredow-Werndlin ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath