Koulu

Julkaisija 3 syyskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

van der Schaft EM-joukkueen tilanteesta: “Toivoa on, mutta sen toteutuminen vaatii vähän enemmän kuin aiemmin”

Suomen EM-joukkueessa eilen tapahtunut muutos (Ville Vaurio tuli Henri Ruosteen tilalle) on joukkueelle selkeä miinus. Ei kuitenkaan “kuolemaksi” toiveille saada Riesenbeckistä Suomelle olumpiajoukkuemaapaikka, uskoo valmentaja Rien van…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros