Koulu

Julkaisija 3 syyskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Suomen koulu-EM-joukkue muuttuu: Ruosteen Campari ei kunnossa, Vaurio onneksi paikalla

Tapahtumat vuosi sitten ennen MM-kilpailuja toisintuvat: joukkueeseen nimetty Henri Ruoste ei voi osallistua EM-kilpailuun Riesenbeckissä. Ruosteen ruuna Campari ei ole kilpailukuntoinen. Kyseessä ei ole täydellinen yllätys, mutta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros