Koulu

Julkaisija 29 elokuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Maria Colliander EM-kilpailusta: “Suomella on mahdollisuutensa, jos…”

Tuomarinkylän kansallinen kouluratsastuskilpailu keräsi mukavasti myös yleisöä. Paikalle oli saapunut myös Suomen ainoa viiden tähden kansainvälinen tuomari Maria Colliander. Colliander arvosteli vastikään Saksan Neustadt-Dossessa kilpailuissa, joissa oli…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros