Artikkelit

Julkaisija 8 elokuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Heikkinen & Hurby eli kuinka oppia hiomaan helmi oikein?

Esteratsastuksen SM-kilpailut alkavat ylihuomenna torstaina Ypäjällä. Vuosi sitten voittajiksi kruunattiin senioreissa Petra Heikkinen ja tuolloin 10-vuotias tamma Hurby (Namelus R – Indoctro). Ennen voittoisaa SM-viikkoa Hurby oli…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa