Artikkelit

Julkaisija 18 heinäkuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Petri “Petu” Pesonen (1961-2023)

Suomalainen ratsastusurheilu on menettänyt visionäärinsä. Niin mainosmaailmassa kuin hevosasioissa Petri “Petu” Pesonen osasi valita oikein. Hän osti Sails Awayn, kun näki ystävänsä Sebastian Nummisen mahdollisuudet sen kanssa.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath