Koulu

Julkaisija 16 kesäkuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Torkkeli Jardyn CDI3*-kilpailun kolmas 69,54%, Soratien toinen kv-GP-ratsu Invincible 66,61%

Suomalaisten kansainvälisten GP-ratsukoiden lista pidentyi jälleen tänään, kun Mikaela Soratie sai Ranskan Jardyssa CDI3*-kilpailuissa Invinciblellä tuloksen 66,61 prosenttia. Katja Kuistilan Hot Casanovalla Soratie teki jo keväällä kansainvälisiä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros