Artikkelit

Julkaisija 9 kesäkuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

“Omalla kasvatilla” eli naiset, jotka eivät anna periksi

Haminassa polkaistiin kouluratsastusviikko käyntiin jo keskiviikkona. PSG-ohjelmassa kärkikaksikko Hagels DeBeers (San Amour I – Donnerhall) ja Fillyhill’s My Special (Don Olymbrio – Partout) olivat molemmat FWB-hevosia ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath