Artikkelit

Julkaisija 3 kesäkuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Nuoret sankarit, 3: Annina – tulta päin

Suomen NC-joukkueen sankariksi nousi Uggerhalnessa ja Drammenissa sama nainen, Annina Nordström, 31. Nordströmiä tituleeraa sujuvasti “nuoriso-osastoon” kuuluvaksi, sillä niistä ajoista, kun hän kävi Suomessa voittamassa nuorten SM-kultaa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath