Koulu

Julkaisija 1 kesäkuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Sara Mönkkönen muutti Sveitsiin – kilpailukausi täydessä käynnissä siellä

Suomessa nuorten hevosten ratsastajana Siiri Kyrön rinnalla tunnetuksi tullut Sara Mönkkönen on ollut kaksi kuukautta töissä Sveitsin parhaisiin GP-ratsastajiin lukeutuvan Charlotte Lenherrin tallilla lähellä Zürichiä. Mönkkönen on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros