Este

Julkaisija 25 toukokuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

NC-Uggerhalne: Mallat sivussa, Vasama, Pentti, Talvio ja Nordström tuleen

Mitä, mitä? Maiju Mallat hyppäsi nollan Quazar L:llä tänään Uggerhalnen NC-joukkueen avauksessa 140-luokassa. Kuten myös Eveliina Talvio Glamourilla. Sijoitusta ei kummallekaan tullut, sillä nollia tehtiin 42. Lisäksi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath