Este

Julkaisija 19 toukokuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Granroth lämmitteli Hyvinkäällä L’Espoirilla 140-luokan voittajaksi

Korpikylän kilpailujen peruunnuttua otti Hyvinkäällä Stable Nova kopin ja lisäsi kilpailuohjelmaansa isoa linjaa eli 140- ja 145-luokat. Jälkimmäinen hypätään huomenna lauantaina. Tänään kilpailijat ottivat tuntumaa areenaan kaksivaiheisessa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa