Koulu

Julkaisija 29 huhtikuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Yvonne Österholmin oma Quercus aloitti PSG-tasolla: 69,07% ja kolmas sija Laholmissa

Quercus on kahdeksanvuotias ori, jonka Yvonne Österholm osti kasvattaja Per-Arne Perssonilta maitovarsana. Sen jälkeen se on hyväksytty SWB-jalostukseen ja kilpaillut maltillisesti ikäistensä tasolla. Tällä kaudella Österholmin tavoite…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa