Jalostus

Julkaisija 26 huhtikuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Tarja Wist kovassa kyydissä Tampereella – rinnalla Emma Väre ja Pekka Korpi, ravimaailman “Illi & Kyrklund”

Tampereen Hevoset-messuilla oli yllättäviä tärppejä. Mieleenpainuvimpia oli estehevoskasvattaja Tarja Wistin sekä ravihevoskasvattajina lavalla olleiden Emma Väreen ja Pekka Korven paneelikeskustelu. 15 vuotta hevoskasvatusta harrastanut Wist joutui keskustelussa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath