Jalostus

Julkaisija 19 huhtikuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Ullan unelma täyttyi tuplasti: Helasoilla Cornet Obolensky -vuosi

Helasoiden oriasemalla Karjalohjalla on 2023 erityinen vuosi. Astuvia oriita on ainakin kahdeksan, ehkä 10. Maailmaan on tulossa Helasoiden ensimmäinen oma kouluhevosvarsa – omasta oriista Gangster He’Las, tietysti.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath