Artikkelit

Julkaisija 17 huhtikuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Helkky Ylönen osti oman tilan Ypäjältä – Anu Sirosen tallia saisi vuokrata ainakin lokakuuhun

Muutoksia Ypäjällä: Helkky Ylönen on tähän asti ollut vuokralla Anu Sirosen tallilla Levänmäentiellä Poukkasillan vieressä. Puolitoista vuotta, jonka Sironen on ollut töissä Englannissa. Sirosen pesti Englannissa jatkuu…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros