Koulu

Julkaisija 25 maaliskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

VIDEOT Ypäjän CDI3* GP:sta 25.3.2025

Alla videoita Ypäjän CDI3*-kilpailujen GP-ohjelmasta 25.3.2023. Ratsukoita on kuvattu ravisulussa ja loppulinjalla. Voittaja Österholm & Ironman H sai sekä ravisulusta tasaisesti 7,5 että loppulinjan kolmesta arvostelukohdasta pisteitä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa