Artikkelit

Julkaisija 25 maaliskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

G-Star on Ville Vaurion kolmas GP-ratsu – eikä sen kanssa ole aikaa hukattavaksi asti

Tätä osattiin odottaa, vaikka Ville Vaurio etukäteen toppuutteli kansan toiveita: Sanna Suomisen omistamalla G-Starilla (Delatio – Krack C) syntyi heti kansainvälisessä debyyttikilpailussa yli 70 prosentin mennyt tulos.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa