Koulu

Julkaisija 23 maaliskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Henri Ruoste aloitti kansalliset Saksassa: GP:n kakkonen Ferrerolla tuloksella 75,47%

Ankumissa, Saksassa, kilpailtiin tänään GP-ohjelma, johon osallistui 16 ratsukkoa. Mukana Henri Ruoste ja 13-vuotias Ferrero, joka hänellä oli viime syksynä Suomessa klinikallaan esimerkkihevosena. Ferrero on myyntiprojekti, jota…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath