Koulu

Julkaisija 23 maaliskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Ettan Ehrnrooth ennen toista yritystään CDI-tasolla Macacholla: “Täytyy uskaltaa tehdä vähemmän”

Ettan Ehrnrooth, 56, on ratsastanut Suomen väreissä olympialaisissa, MM-kilpailuissa ja kahdesti EM:ssä. Toissavuodelta muistamme kaikki hänen tammansa Daytonan pikkukierrokselta. Daytona on nyt koulutuksessa Daniel Bachmannilla Tanskassa. Ypäjän…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa