Este

Julkaisija 21 maaliskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Joker Gris Z – kortti, joka kannatti kääntää

Eevi-Pirre Rautiainen, 43, on tehnyt uutta tulemistaan esteillä pian seitsemän vuotta. Hiljaa, hissukseen, ja enimmäkseen Espanjassa, missä hänellä ja hänen miehellään on työ kiinteistönvälittäjänä. Ratsastus alkoi vetää…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa