Artikkelit

Julkaisija 20 maaliskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Uskallan, en uskalla… Uskallan! Laatuarvosteluvoittajan paluu

Susanna Hyypiä ratsasti 2021 Sanna Pirhosen kasvattamalla Scilla CG:llä (Sezuan – Royal Classic) nelivuotiaiden hevosten Laatuarvostelukilpailun voittoon. Sittemmin on ollut taas tamman suhteen hieman hiljaista, sillä se…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath