Koulu

Julkaisija 17 maaliskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Jerezissä otetaan taas vauhtia alempaa kuin ennen, sillä tuuli tekee tepposia

Viime viikonlopun hyvän GP specialin (70+) jälkeen Joanna Robinsoniin ja Diegoon kohdistui jo hieman odotuksia Jerezin toisen kilpailun alkaessa. Espanjassa puhaltava reipas tuuli on kuitenkin ladannut hevosiin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa