Este

Julkaisija 16 maaliskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Teppo Hakala: “Aluekilpailut ovat helpompi business kuin GP-sarjat”

Yksi SRL:n GP-sarjan osakilpailujen järjestäjistä on Tuusulan ratsastajat (TUUR). TUUR pitää sarjan osakilpailun Stable Novan tiloissa, sillä omaa, sopivaa ratsastuskeskusta seuralla ei ole. TUUR:n kunniapuheenjohtaja Teppo Hakala…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath