Este

Julkaisija 12 maaliskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Pentti, 42, ja Kogelnig, 14, samalla viivalla: 145-sijat kuusi ja seitsemän Riesenbeckistä ja Vejeristä

Hurja sukupolvenvaihdos meneillään Suomen esteratsastuksessa. Jone Illi, 15, ja nyt myös Hugo Kogelnig, 14, menestyvät jo ei vain lasten tai junioreiden radoilla vaan kansainvälisissä, avoimissa 145-luokissa. Tänään…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros