Este

Julkaisija 6 maaliskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

My Relanderin ja Expertin tie Krakovan CSI3*-W-kilpailujen 155-luokan seitsemänsiksi on päällystetty SISULLA

My Relander, 24, on virolainen ratsastaja. Siitä pisteet naapurimaan kanssakulkijoille, sillä Relander oli 18-vuotiaaksi asti suomalainen. Suomenruotsalainen suomalainen, joka muutti vanhempiensa mukana 10-vuotiaana Hyvinkäältä Viroon. 17-vuotiaana, jolloin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa