Koulu

Julkaisija 4 maaliskuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

71,07% CDI4*-kilpailussa Belgiassa! Yvonne Österholm ja Ironman H onnistuivat ja olivat luokkansa 5./20.

Nyt tuli suomalaisten GP-listaukseen vipinää! Vasta torstaina eli toissapäivänä Suomen maajoukkuevalmentaja Rien van der Schaft kehui allekirjoittaneelle Yvonne Österholmin työmoraalia. Tänään belgian Lieristä tuli CDI4*-kilpailuista loistouutinen: GP-luokassaan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa