Este

Julkaisija 14 helmikuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Mäentausta järjesti boostia estemaajoukkueille: 10 000 uutta sponsorieuroa jakoon tuplanollien tekijöille

Esteratsastuksen maajoukkuekapteeni Mikko Mäentausta on löytänyt lähipiiristään senioreiden ja ikäluokkaratsastajien maajoukkueille tukijan, joka antaa jakoon 10 000 euroa riihikuivaa rahaa. Kyseessä on harrastekilparatsastaja Jani Sinerkari. Sinerkari tukee…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath