Artikkelit

Julkaisija 22 tammikuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Kuusi Pikkukierroksen kür-finaalivoittoa – näin Helkky Ylönen teki sen

Tuomari Maria Collianderin mainittua Helkky Ylösen 13-18 vuotta sitten ratsastamat kür-ohjelmat esimerkkeinä onnistuneista valinnoista koreografian ja musiikin suhteen oli napakymppi, että alkuviikolla satuin puhumaan Ylösen kanssa Ypäjällä.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros