Koulu

Julkaisija 20 tammikuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Henri Ruosteella on pitkästä aikaa harrastus: neljän vuoden tauolta treeniin päässyt Campari

Monessa haastattelussan Henri Ruoste on sanonut toivehevosekseen Camparin. Campari on estesukuinen, näppärä ja energinen tyyppi. Monien pienten ja suurempienkien loukkaantumisten takia sitä kuntoutettiin 2019-2020. Lopulta Ruoste antoi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath