Este

Julkaisija 17 tammikuun, 2023 | tekijä Margit Ticklén

0

Matti Eklund vastaa kysymykseen “miksi Hevosopistolla ei ole esterataa hypättävänä joka viikko” ja kertoo, mikä VaKe:n tehtävä on

Ad van de Weteringin estevalmennusten yhteydessä eilen 16.1.2023 Ypäjällä heräsi ratsastajien keskuudessa kysymys miksei Opistohallissa voisi olla viikoittain rata hypättävissä, pay&jump -tyyppisesti. Valmennuskeskuksen johtaja Matti Eklund kertoo,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath