Artikkelit

Julkaisija 4 joulukuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Ihmeellinen Suomi: Jessica Aminoff rakentaa Billnäsistä ja Riilahdesta eläinten paratiiseja

Kilpaesteratsastajana ja ratamestarina tunnettu Jessica Aminoff, 35, on myös hevoskasvattaja, luomulihantuottaja ja maanviljelijä. Billnäsin ratsastuskeskuksen ratsastuksenopettaja ja Riilahden kesäleirien emäntä. Jälkimmäiseen tehtävään hänen on ollut suorastaan pakko…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath