Este

Julkaisija 2 joulukuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Peter Markne: “Ruotsin huippuratsastajat arvostavat toisiaan ihmisinä”

Peter Markne, 60, on niitä harvoja ratsastajia, jotka ovat kilpailleet vaikealla tasolla niin koulu- kuin esteratsastuksessa. Suomessa hänet muistetaan Tallbergien vetämän TTT-teamin valmentajana 10 vuoden takaa. Noihin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath