Este

Julkaisija 18 marraskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Rosa Ruutsalo siirtää hevosensa Lohjalta Vihdin ratsastuskeskuksen talliin

Esteratsastaja Rosa Ruutsalon viisi ratsastusikäistä hevosta siirtyy ensi kuun alusta Lohjan Vienolasta Rintalan perheen omistamaan Vihdin ratsastuskeskukseen Nummelaan. Vihdin ratsastuskeskuksessa on iso, lämmin maneesi – viime talven…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros